Muzička akademija – Dan otvorenih vrata

Obavještavamo Vas da u subotu, 27. siječnja 2018. Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane učenike srednjih glazbenih škola.
Cilj Dana otvorenih vrata je upoznavanje mladih glazbenika s djelatnošću Muzičke akademije u Zagrebu, njezinim studijskim programima, odsjecima i profesorima te upisu u prvu godinu integriranih sveučilišnih preddiplomskih i diplomskih studija. Predviđeni su sastanci svih zainteresiranih s dekanom, prodekanima, pročelnicima odsjeka i ostalim profesorima, tijekom kojih se potencijalni budući studenti mogu slobodno informirati o svemu što ih zanima o studiju na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu.

Želja nam je što neposrednije prenijeti informacije o prijemnim ispitima, upisima i studijima na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu novoj generaciji mladih glazbenika koji su zainteresirani za studij na našoj Akademiji. Prezentirat će se pojedini studiji, bit će omogućen razgovor i konzultacije sa profesorima.

DNEVNI RASPORED:
10 sati, soba 339, III. kat: kompozicija, teorija glazbe i glazbena pedagogija – razgovor s pročelnicima odsjeka, prof. art. Vjekoslavom Nježićem i prof. art. Marinom Novak te profesorima l. Odsjeka za kompoziciju i teoriju glazbe VIII. Odsjeka za glazbenu pedagogiju.

10.30 – 13.30 sati, prizemlje: razgovori s predstavnicima Studentskog zbora o studentskim aktivnostima na MA.

11 sati, koncertna dvorana Blagoje Bersa, prizemlje: središnje događanje dekan Muzičke akademije u Zagrebu, prof. art. Dalibor Cikojević, upoznat će vas s našom ustanovom i njenim studijskim programima te predstaviti prodekane i njihovu djelatnost.

11.30 sati, soba 319 III. kat: razgovor s pred. Vesnom Nicole Klarić o razredbenim ispitima iz teorije i solfeggia za kandidate na svim odsjecima MA.

11.30 sati – Predstavljanje novih orgulja uz nastup studenata – prof. dr. art. Ljerka Očić (dvorana HUML 438)

12 sati, soba 326 III. kat: muzikologija – razgovor s pročelnicom odsjeka, doc. dr. sc. Mojcom Piškor i profesorima na Odsjeku za muzikologiju.

12 sati, soba 335 III. kat: dirigiranje, harfa i udaraljke – razgovor s pročelnikom odsjeka, prof. art. Igorom Lešnikom. 12.30 sati razgovor i rad s profesorima dirigiranje, harfe i udaraljki (prema posebnom rasporedu).

12 sati, soba 319 III. kat: pjevanje – razgovor s procelnicom odsjeka, izv. prof. art. Martinom Gojčetom Sitić. 12.30 sati: razgovor i rad s profesorima pjevanja. (prema posebnom rasporedu)

12 sati, soba 439 IV. kat: klavir, čembalo i orgulje – razgovor s pročelnikom odsjeka, prof. art. Ðordem Stanettijem i profesorima klavira, čembala i orgulja. 12.30 sati: razgovor i rad s profesorima klavira, čembala i orgulja (prema posebnom rasporedu).

12 sati, soba 438 IV. kat: gudački instrumenti i gitara – razgovor s pročelnikom odsjeka, prof. art. Anđelkom Krpanom. 12.30 sati: razgovor i rad s profesorima gudačkih instrumenata i gitare (prema posebnom rasporedu).

12 sati, soba 339 Ill. kat: duhački instrumenti – razgovor s pročelnikom odsjeka, prof. art. Brankom Mihanovićem. 12.30 sati: razgovor i rad s profesorima duhačkih instrumenata (prema posebnom rasporedu).

Sve dodatne informacije možete potražiti na web stranici Muzičke akademije www.muza.unizg.hr