Obavijest roditeljima – pristup e-Dnevniku

Poštovani roditelji,

Glazbena škola Josipa Hatzea koristi sustav e-Dnevnika. Putem ove aplikacije roditelju je omogućen uvid u osobne podatke, ocjene, izostanke, bilješke i ostale podatke o djetetu koje su predmetni nastavnici i razrednik unijeli u e-Dnevnik.

Sustavu se pristupa na adresi https://ocjene.skole.hr putem NIASA ili preko elektroničkog identiteta vašeg djeteta iz sustava AAI@Edu.hr (mate.matic@skole.hr). Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav (NIAS) predstavlja središnji sustav identifikacije korisnika na elektroničke usluge javnog sektora. Prijavljujete se preko neke od ponuđenih vjerodajnica. Ukoliko je nemate možete je zatražiti u FINI.

Učenici svoj identitet iz sustava AAI@Edu.hr mogu dobiti u Osnovnoj ili Srednjoj školi od administratora imenika. Uvid u podatke djeteta moguć je pod uvjetom da je razrednik u e-Dnevniku ispravno evidentirao dodatne podatke o roditeljima. Tada su ostvareni preduvjeti da elektroničkom poštom dobijete obavijest dan nakon što je dijete izostalo s nastave. Ukoliko želite primati obavijesti e-mailom molimo Vas da popunite i potpišete suglasnost.

Izostanke učenika roditelj je dužan opravdati u roku od 5 radnih dana. Izostanke možete opravdati predmetnom nastavniku ili možete poslati mail razredniku. 

Ispunjenu suglasnost pošaljite na  mail razredniku ili na glazbena.hatze@gmail.com, 

SUGLASNOST 

POPIS RAZREDNIKA