Glazbena škola Josipa Hatzea

POZIV NA SURADNJU U KAMPANJI ZASADI STABLO, NE BUDI PANJ!

Poštovane kolegice i kolege,
pozivamo vas da nam se pridružite u osmišljavanju i pripremi koncerta koji bi održali 13.ili 14. studenog u okviru nacionalne kampanje Zasadi stablo – ne budi panj koja se održava tijekom cijelog mjeseca studenog u cijeloj Hrvatskoj.

Naslovnica

Grad Split je za ovu jesensku sadnju stabala za našu školu kao sudionicu kampanje odredio lokaciju Kila kod reciklažnog dvorišta gdje će se taj vikend saditi stabla. U samoj akciji sadnje mogu sudjelovati svi, uz Parkove i nasade sa svojom mehanizacijom, uz stanare tog novog kvarta u kojem živi pozamašan broj i naših učenika. Mi bismo tu imali posađena “naša ” stabla koja će donirati gradski kotar Kila-Mejaši uz dogovor sa strukom.
Želja nam je podržati ovaj hvalevrijedan projekt koji ima za cilj ozeleniti našu zemlju, podići razinu svjesnost građana i mladih o potrebi ozelenjavanja gradskih površina, a time i podići razinu zdravlja i ugodnijeg življenja čitave zajednice. Ovaj bi događaj popratili prigodnim koncertom u samom kvartu Kila: ukoliko bude toplo vrijeme na otvorenom trgu u pješačkoj zoni ili ako bude hladno u zatvorenom toplom prostoru novog gradskog kotara.
Organizatorice koncerta Ivanka Prusac, Anamarija Koceić Grisogono i Temi Maslov obavezuju se osigurati sve potrebne uvijete za nastup naših učenika (klavijature za korepeticiju, male klaviriste, razglas i ostalo). Molimo kolege da nam prijave svoje učenike i program za ovaj koncert koji će biti popraćen i u medijima. U tom kvartu živi jako puno naših učenika pa njima dajmo prednost, ali nije uvjet…nastupati mogu svi koji žele. To je ujedno i najbolja reklama našoj školi direktno među našim sugrađanima koji većinom žive na istoku grada u novim naseljima. Za sve upite stojimo vam na raspolaganju. Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju i podržati ovaj veseli zeleno – glazbeni projekt te da ćemo nastaviti s ovim događajima i u narednim godinama. Lijep pozdrav! Vaše kolegice
Ivanka Prusac, Anamarija Koceić Grisogono i Temi Maslov

 

Skip to content