Glazbena škola Josipa Hatzea

ODABIR INSTRUMENTA I UPIS U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

U srijedu, 26. kolovoza 2020. od 14.00 h otključava se aplikacija i otvara mogućnost odabira instrumenta za upis u Glazbenu školu Josipa Hatzea učenicima 1. razreda osnovne škole.

Potrebno je logirati se na http://upisi.gsjh.hr/ gdje slijede detaljne upute za korištenje aplikacije. Kandidat se logira putem e-mail adrese i lozinke koju je odabrao prilikom prijave. U slučaju da ste zaboravili pristupne podatke ili imate problema s radom u aplikaciji možete nas kontaktirati na webmaster@gsjh.hr.Aplikacija se  zaključava u petak, 28. kolovoza 2020. u 12.00 h.

Upis u osnovnu školu održat će se u ponedjeljak, 31. kolovoza. Obavijest o terminima upisa  bit će objavljena naknadno. Ukoliko se učenik ne upiše u navedenom roku gubi pravo upisa za školsku godinu 2020/21.

Pozivamo kandidate koji ne uđu u upisnu kvotu, a u ovoj će školskoj godini pohađati 1. ili 2. razred osnove škole (ili su mlađi), da se upišu na početnički solfeggio. Nastava početničkog solfeggia organizirana je u Splitu, Trogiru i Kaštelima. Upisi traju od 13. do 25. rujna kroz jutro

Skip to content