Glazbena škola Josipa Hatzea

Zasadi stablo, ne budi panj i u glazbi uživaj!

Ususret prvom danu proljeća, Svjetskom danu zaštite šuma i rođendanu splitskog skladatelja Josipa Hatzea „Zasadi stablo, ne budi panj!“ i uživaj u koncertu učenika Glazbene škole Josipa Hatzea 20. ožujka 2021. u perivoju Josipa Hatzea na Bačvicama od 16 i 30 sati!

Sadnja je planirana kao doprinos svih nas nacionalnoj kampanji Udruge za zaštitu prirode i okoliša „Zasadi stablo, ne budi panj!“ koja se ove godine organizira u cijeloj Hrvatskoj, a u Splitsko-dalmatinskoj županiji traje tijekom ožujka. Udruga „Zasadi stablo, ne budi panj!” ovom akcijom nastavlja uspješnu kontinuiranu kampanju sadnje stabala u Republici Hrvatskoj, u kojoj je do sada više od 23 000 raznovrsnih sudionika diljem Hrvatske zasadilo više od 60 000 stabala.
Provedite Međunarodni dan sreće u humanitarnoj akciji pomažući prirodi i uljepšavajući naš Grad uz odličnu glazbu! Veliki čempres je već posađen, a sadnice lavande i ružmarina čekaju na vaše ruke za koje trebate ponijeti rukavice. Od 17 i 30 moći ćete uživati u koncertu učenika Glazbene škole Josipa Hatzea, harmonikaša Luke Kosora, gitaristica Gabrijele Vukušić i Paule Ćurić te pjevačice Laure Nikolanci.

Skip to content