Glazbena škola Josipa Hatzea

HATZE GOSTUJE NA ENTER KONFERENCIJI!

U sklopu Međunarodne znanstveno-stručna konferencije ENTER s temom „Izazovi u radu s darovitom djecom“, koja se održava 10. i 11. prosinca 2021. u Spaladium Areni, nastupit će i učenici Glazbene škole Josipa Hatzea.

ENTER konferencija obrazovanja i povezanih industrija, organizira se u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava i jačanja veza s povezanim industrijama. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

Glazbena škola Josipa Hatzea u svom djelovanju njeguje razvoj i rast darovite djece što će pokazati i raznovrsnim glazbeno-plesnim programom solista i ansambala škole. Detaljan raspored nastupa pjevača, Hatze Enter banda, Gitarističkog orkestra osnovne i srednje škole, Simfonijskog orkestra, baletnog ansambla, Djevojačkog zbora, Zbora polaznika početnog solfeggia, Dječjeg zbora Do-Re-Mi i Dječji zbor starijeg uzrasta možete pogledati na:

Program

 

Skip to content