Glazbena škola Josipa Hatzea

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE I DONACIJE ZAKLADE MARIN ČILIĆ

Talentirani ste mladi klasični glazbenik ili sportaš? Vaša škola ima darovitu djecu u prirodnim predmetima, ali nemate adakvatan laboratorij? Pročitajte tekst natječaja za stipendije i donaciju Zaklade Marin Čilić i prijavite se.

Stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije – deset stipendija za učenike osnovne i srednje glazbene škole te deset stipendija za mlade sportaše srednjoškolce koji moraju biti članovi nacionalne selekcije u individualnom olimpijskom sportu. Stipendije su namjenske i mogu se iskoristiti samo za daljnje usavršavanje poput seminara, odlazaka na natjecanja, kupnju glazbenih pomagala ili sportske opreme i slično, a prednost se daje kandidatima koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa. Uz stipendije dodjeluje se i jedna donacija školi za obnovu laboratorija prirodnih predmeta (kemija, fizika, informatika, biologija) uz uvjet da škola ima jednog talentiranog učenika u predmetu za koji predlaže obnovu laboratorija.

Što je sve potrebno za prijaviti se možete pronaći na ovoj stranici u tekstu natječaja i obrascima za pojedine kategorije. Natječaj je otvoren do 08. studenog 2020.  Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za natječaj pišite na: info@marincilicfoundation.com!

Sve detalje o natječaju možete pronaći na službenoj stranici Marina Čilića: https://marincilic.com/hr/zaklada/ i https://marincilic.com/hr/humanitarac/zaklada/natjecaji-za-stipendije-i-donaciju-2019-otvoreni/

Skip to content