Glazbena škola Josipa Hatzea

Prva prijava u e-Dnevnik pomoću fizičkog tokena

Fizički tokeni koje su nastavnici preuzeli na prošloj sjednici su sada aktivirani i unešeni u e-Dnevnik. Nastavnici koji su se prijavili za fizički token, a nisu ga još dobili, moći će ga preuzeti na edukaciji koja će se održati ovaj tjedan u velikoj dvorani Nove škole.

Kada se želite prijaviti u e-Dnevnik pomoću fizičkog tokena, trebate otići na testnu ili službenu stranicu e-Dnevnika. Preporučljivo je da za prvi put odete na testnu verziju jer će se stvari unešene tamo automatski izbrisati nekon nekog vremena.

U stranici za prijavu u e-Dnevnik treba unijeti svoje korisničko ime i lozinku. Korisničko ime je vaš elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr (ime.prezime@skole.hr). Lozinka se sastoji od četveroznamenkastog PIN-a i šest brojeva generiranih na token uređaju. Početni PIN svih nastavnika je 1234, dok je token lozinka svaki put različita. Jedan primjer lozinke za pristup je 1234123622. Početni PIN bi svi nastavnici nakon prve prijave trebali promijeniti u neki drugi četveroznamenkasti broj.

Razredne knjige razreda u kojima nastavnici predaju neće biti vidljive sve dok razrednici ne dodaju nastavnike predmetima u svom razredu. Kada to bude napravljeno, biti će objavljena obavijest na stranici škole.

Skip to content