Glazbena škola Josipa Hatzea

OBAVIJEST O PROVOĐENJU TESTIRANJA KANDIDATA

Detalji obavijesti o pisanoj provjeri znanja kandidata za radno mjesto: VODITELJ / VODITELJICA RAČUNOVODSTVA po prijavama na oglas objavljen 03. veljače 2021. godine na mrežnoj stranici Škole i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nalaze se u priloženom linku:

TESTIRANJE_VODITELJ RAČUNOVODSTVA

Obavijest kandidatima za radno mjesto: NASTAVNIK / NASTAVNICA UDARALJKI o provođenju testiranja kandidata putem oglednog sata, po prijavama na oglas objavljen 03. veljače 2021. godine na mrežnoj stranici Škole i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nalazi se u priloženom linku:

TESTIRANJE_UDARALJKE

Obavijest kandidatima za radno mjesto: STRUČNI SURADNIK / SURADNICA PEDAGOG po prijavama na oglas objavljen 03. veljače 2021. godine na mrežnoj stranici Škole i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nalazi se u priloženom linku:

TESTIRANJE_PEDAGOG

Obavijest kandidatima za radno mjesto: NASTAVNIK / NASTAVNICA MANDOLINE o provođenju testiranja kandidata putem oglednog sata, po prijavama na oglas objavljen 03. veljače 2021. godine na mrežnoj stranici Škole i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nalazi se u priloženom linku:

MANDOLINA_OGLEDNI SAT

Obavijest kandidatima za radno mjesto: NASTAVNIK / NASTAVNICA VIOLINE o provođenju testiranja kandidata putem oglednog sata, po prijavama na oglas objavljen 03. veljače 2021. godine na mrežnoj stranici Škole i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, nalazi se u priloženom linku:

VIOLINA_OGLEDNI SAT

Skip to content